"Wanneer je kunt meten waarover je spreekt en het in een getal kan uitdrukken, weet je iets van je onderwerp af; maar als het niet gemeten kan worden, is je kennis schraal en onbevredigend." William Thomson

Uuden Rail Products BV

Clients:

SignalConcept GmBH

SignalConcept GmbH

Uuden bv is agent voor diverse gespecialiseerde producten van SignalConcept. Het bedrijf is toonaangevend als ontwikkelaar en producent van gespecialiseerde meet en regelapparatuur voor de spoorwereld.

Deze instrumenten en meetapparatuur op het gebied van seinwezen, treincontrole en veiligheidsystemen worden geheel in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd. Precisie en degelijkheid zijn sleutelwoorden die voor het gehele assortiment producten geld. Belangrijk voor de klant die onder allerlei verschillende omstandigheden zijn testen en metingen uit dient te voeren.

Voor de Nederlandse markt zijn de volgende nieuwe producten beschikbaar:

CLIPLANS SICO4004., een zelfsignalerende kortsluitlans die samen met VolkerRail is ontwikkeld. Deze innovatieve zelfsignalerende kortsluitlans biedt naast een optimale en veilige werkplek de volgende voordelen ten opzichte van de concurrerende producten:

  • lichtgewicht en zeer compact
  • lange levensduur van de batterij met multifunctionele oplader
  • onderhoudsarm en met controlesignalering
  • lage aanschaf en onderhoudskosten

folder SICO4004

Lastestapparaat SICO2046., Het enige lastestapparaat waarbij er nooit een onnodige vervanging van de isolatielas aan de orde is! Door middel van een veilige stroommeting alleen door de isolatielas wordt excact bepaald of de isolatielas defect is of dat er een andere oorzaak aan de orde is. Paralle stroomwegen in de omgeving van de isolatielas hebben geen invloed op de meting van de SICO2046 en deze geeft de exacte waarde van de gemeten weerstand aan.

folder SICO2046